VISILICE WINTER ZIP

2.051,25 kn

Gornji dio ovih visilica je napravljen od ELIO Antibakterijskog Flex 24-airprena Perforirani 1,5 mm neopren s unutarnjim antibakterijskom i antialergijskom tremo podstavom, ovaj materijal pruža toplinu i udobnost gornjem dijeli tijela- torzu.
Kada je torzo ugrijan krv lakše putuje do ekstremiteta, ako se tijelo pregrije, performacije- rupice na neoprenu omogućuju koži da ”diše”, a samim tim i da se znojenjem tijelo hladi.
Antibakterijska i antialergijska svojsva unutarnjeg materijala pomaže u sprječavanju neugodnih mirisa i kožnog osipa.

Količina

Gornji dio ovih visilica je napravljen od ELIO Antibakterijskog Flex 24-airprene -perforirani 1,5 mm neopren s unutarnjim antibakterijskom i antialergijskom tremo podstavom, ovaj materijal pruža toplinu i udobnost gornjem dijeli tijela- torzu. Kada je torzo ugrijan krv lakše putuje do ekstremiteta, ako se tijelo pregrije, performacije- rupice na neoprenu omogućuju koži da ”diše”, a samim tim i da se znojenjem tijelo hladi. Antibakterijska i antialergijska svojsva unutarnjeg materijala pomaže u sprječavanju neugodnih mirisa i kožnog osipa.

S obzirom da jedriličari provode puno vremena na moru visilice imaju i vodoravni patet,  zatvarač koji se ne smetano može koristiti ne ovisno o odjeći koju imaju na sebi.

Da bi se postigla trajnost i udobnost na stražnjoj strani je korišten dijamanti neopren od 6,5 mm debljine, 3,5 mm K1 neopren na bedrima. Na stražnjoj strani koljena i ostalim djelovima gdje je potrebna elastičnost izrađeni su od 2 mm i 3 mm Superstretch neoprena.

za potkoljenicu se koristi dijamantni neopren od 3 mm da bi visilice bile izdržljive i otporne na habanje.

Za razliku od većine drugih visilica, naš proizvod ima integrirane letvice izrađene od vrlo tvrdog poliestera koji se stavi pod gumenu ploču, to u kombinaciji s tvrđim neoprenom na bedrima čini osjećaj kao da su sastavni dio nogu.

Firma

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “VISILICE WINTER ZIP”

SKU: 0103110 Kategorije: , , Oznake: ,