LASER STANDARD MKII JEDRO

4.625,00 kn

Laser standard Mark II jedro koje je dugo očekivano. Mark II je više izdržljiv zbog svoje bi-radijalne konstrukcije, ona se proizvodi iz dugotrajnije 4,5 unca Dacron materijala s optimiziranim zakrpama na jedru i s novim dizajnom ”tube” za lakši ulazak gornjeg dijela jarbola. Odobreno od strane klase Laser  i ISAF za natjecanje.

 

Količina

BI-Radialna Konstrukcija– strukturalna radijalna ploča od Mark II jedra nastoji omogućiti najbolje opterećenje koje se očekuje za vrijeme jedrenja. Namjera je bila da se napravi jedro koja ima namijenjen oblik dok istovremeno nudi poboljšanu izdržljivost.

Veći prozor – Veći prozor povećava sigurnost jedriličarima tako da u utrci mogu bolje vizualizirati i vidjeti druge jedrilice.

Oblikovane letvice – oblik jedro čak nije zakrivljen. Da bi se bolje uskladiti dizajniran oblik jedra, Mark II jedro koristi oblikovane letvice različitog krutosti, najbolje će odgovarati obliku jedru tamo gdje su nalaze. Letvice nisu uključeni sa jedrima.

4.5 OZ je Dacron platno za jedra -od 124,415 grama izabran za Mark II jedra jer inženjerski dizajnirano radijalno jedro najbolje podržava te ima težinu koja pruža veću izdržljivost.

Optimizirano krpanje – shvatilo se da su najveća opterećenja na jedrima na uglovima. Bez odgovarajućeg krpanja, veliki nabori proizlaze iz kutova. Najbolje vrste flastera pokušavaju odgovarati stazi na kojoj se očekuju opterećenja, s dovoljno slojeva i veličine bi najbolje distribuirati opterećenja u tijelo jedriličara. Zakrpe Mark II optimizirane u radijalnom dizajnu tako da odgovaraju na opterećenja.

Laser standard Mark II jedro se isporučuje složeno s preklopljenom torbom za jedro.

Za više informacija o Rig Letter Size and Position  i Sail Numbers Application

Specifikacije

Dužina (m) 4,21
Širina  (m) 1,37
Gaz (m) 0,80
Površina jedra (m²) 7,06
Težina (kg) 58,97
Razina vještine početnik – ekspert
Optimalna težina posade (kg) 73-86

Za više informacija o Laser race i Laser XD, vidi Brošuru, Rigging guide, i Part Locator

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “LASER STANDARD MKII JEDRO”

SKU: 0106171 Kategorije: ,